2019-04-23

Vi söker en erfaren redovisningskonsult till Helsingborg

Aleria Redovisning är en redovisningsbyrå med huvudkontor i Helsingborg och ett mindre kontor i Åstorp, med totalt 6 medarbetare. Våra kunder är främst små och medelstora företag i många olika branscher. Vi är nu i behov av förstärkning och söker en erfaren redovisningskonsult med vana av självständigt arbete.

Kvalifikationer för tjänsten

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av redovisning- och bokslutsarbete och erfarenhet av arbete på redovisningsbyrå. Du har en bred redovisningskompetens, ett stort affärsintresse och har en hög servicemedvetenhet. Vi ser det som meriterande om du arbetar som auktoriserad redovisningskonsult idag eller har planer på att bli auktoriserad, med det är inget krav.

Du har god förmåga att uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift.

Vi ser gärna att du har arbetat med Excel, Visma Administration och Fortnox. Det är meriterande om du har arbetat med Hogia Bokslut.

Vi söker en person som är engagerad i sitt arbete, gärna samarbetar med andra och har förmåga att bygga relationer med såväl kollegor som kunder. Vi värdesätter egenskaper som flexibilitet och ansvarstagande i arbetet.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten

  • Löpande bokföring och redovisning
  • Upprättande av bokslut och årsredovisningar
  • Diverse konsultationer
  • Deklarationer för privatpersoner och företag

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid.

Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Ansökningar skickas till kontor@aleria.se. För frågor kontakta Maria, 0736-503202.Aleria försäkrar att personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR, Dataskyddsförordningen.
Läs här hur vi hanterar dina personuppgifter.